Bij Free Art Service huurt u originele kunst zonder dat u huur betaalt, super gemakkelijk en super voordelig.

Inventarisatie

Eén van onze art consultants bespreekt uw wensen en voorkeuren. Op basis daarvan worden u kunstwerken van geselecteerde kunstenaars getoond die aansluiten bij uw wensen.

Offerte of bevestiging

Binnen enkele dagen ontvangt u een uitgewerkte offerte of, als er al afspraken zijn gemaakt, een bevestiging van de afspraken. U krijgt een overzicht met de namen van de geselecteerde kunstenaars, de namen van de werken en andere relevante informatie.

Bezorging

Na uw akkoord, bepalen we dag en tijd waarop we de kunst komen brengen. Dat kan al snel, enkele dagen nadat u de offerte of bevestiging heeft ontvangen. Als extra service komen we altijd met ruim meer werken dan afgesproken, zodat u en uw medewerkers ter plekke nog uit meerdere kunstwerken kunnen kiezen.
U bepaalt of u de kunstwerken alleen afgeleverd wilt hebben of ook geplaatst en opgehangen.

Nazorg

Na een week bellen we u om te horen of alles naar wens is of dat er nog aanvullende diensten of kunstwerken gewenst zijn. Als u nog wensen heeft, schakelen we snel om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent.

Wisselen

Na een jaar bellen we u om dag en tijd te bepalen waarop u de gehuurde kunstwerken gewisseld wilt hebben. Vervolgens komen we stipt op de afgesproken dag en tijd met weer meer werken dan u nodig heeft, zodat ook bij het wisselen nog ter plekke kan worden gekozen uit meerdere werken.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze werkwijze?

Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak met een art consultant?

Wilt u uw wensen schriftelijk aangeven?

Kunt u uw voorkeuren al concretiseren?