Op verzoek van Free Art Service bezoeken uitgesproken kunstkenners, galerie├źn en kunstbeurzen, op zoek naar kunstenaars die Free Art Service graag wil vertegenwoordigen.

Onderstaande kunstenaars maken volgens de vertegenwoordigers van Free Art Service uitermate aantrekkelijk werk, bij uitstek ook geschikt voor plaatsing bij bedrijven en instellingen. Deze kunstenaars zijn vereerd met de toekenning van een prijs voor hun hoog gewaardeerde werk.

peter-richard-winkelaar

Peter Richard Winkelaar,
deelnemer aan de ADAF (Annual Dutch Art Fair) in Amsterdam

moniquetimmermans

Monique Timmermans,
deelnemer aan de Nationale Kunstdagen in Nieuwegein

bert-hermans

Bert Hermans,
deelnemer aan de ADAF (Annual Dutch Art Fair) in Amsterdam

wilwesterweel

Wil Westerweel,
deelnemer aan de Nationale Kunstdagen in Nieuwegein

Altijd biedt Free Art Service u echte kunstwerken uit een collectie van duizenden werken tegen betere condities dan welke andere professionele aanbieder ook.

En de leveringscondities van Free Art Service zijn ook al even klantvriendelijk als overzichtelijk: jaarlijks wordt uw kunst gratis gewisseld, jaarlijks koopt u een deel van de gehuurde kunstwerken en krijgt u de kunstwerken gratis op het door u gewenste adres geleverd of tegen een geringe vergoeding full service opgehangen en geplaatst.

Dit alles verklaart waarom Free Art Service het snelst groeiende kunstverhuurbedrijf van Nederland is.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek 0162 783 000 , vul het reactieformulier in of maak uw keuze uit de kunstwerken op deze website.