Standaard worden de kunstwerken kosteloos bij u afgeleverd. Stipt op de afgesproken dag en tijd. De werken worden met zorg behandeld en behoedzaam bij u in de ontvangstruimte, hal of lobby geplaatst. Daarna kunt u de kunstwerken op een rustig moment de plaatsen geven die u wilt.

Nieuwe kunst geeft een positieve impuls aan de werkomgeving en daarmee aan de werknemers. Ook daarom wordt de kunst bij u jaarlijks gewisseld. De dag waarop uw kunst wordt gewisseld, wordt in overleg bepaald. Het wisselen is voor u kosteloos.

We komen altijd bij u met meer werken dan u wilt huren, waardoor er ook nog ter plekke gekozen kan worden en last minute gewisseld kan worden. Zo kunnen de medewerkers zelf de werken uitkiezen die ze graag in hun werkruimte of bij hun werkplek zien.

hidden

Extra service

Ook kunt u gebruik maken van de ophang- en plaatsing-service. Onze inrichter zal in overleg met u de plaatsen bepalen waar u de kunstwerken wilt hebben en met u de verschillende ophangsystemen en ophangmogelijkheden bespreken. Bij de ophangservice zijn ophangmaterialen, zoals perlonkoorden en verstelbare bevestigingshaken, inbegrepen. De ophangservice wordt berekend à € 59,- per uur.
Gemiddeld kost het hangen en plaatsen van 10 kunstwerken 3 uur, ofwel € 177,-.

Extra informatie

Bij aflevering van de kunstwerken krijgt u een overzicht van de kunstwerken die u huurt. De opgave vermeldt onder andere de naam of namen van de kunstenaar(s), de titels van de kunstwerken, een korte omschrijving van elk kunstwerk en de prijs van elk kunstwerk.
De adviezen met betrekking tot de selectie van de kunstwerken zijn kosteloos. Ook de bezorging en wisseling van de kunstwerken, is kosteloos.

Als u dat wenst, krijgt u korte omschrijvingen van alle kunstwerken en c.v.’s van de kunstenaars waarvan u werken huurt. Deze service is ook kosteloos.

Verzekering

In de regel vallen de gehuurde kunstwerken onder uw inboedelverzekering. We raden u aan om dat te (laten) controleren. Als uw verzekering schade aan de kunstwerken of verlies van de gehuurde kunstwerken niet volledig dekt, dan kunt u de gehuurde werken via ons laten verzekeren. Wij adviseren u graag.

Standaard worden de door u gehuurde kunstwerken elk jaar kosteloos gewisseld voor andere kunstwerken. Dat houdt de werkomgeving levendig en boeiend. Als u vaker dan jaarlijks wilt wisselen, kan dat tegen € 0,49 per kilometer en € 59,- per uur, vanaf het depot in Raamsdonksveer.

Een extra wisseling van bijvoorbeeld 10 kunstwerken in Utrecht kost dan circa € 250,-. Een extra wisseling in Amsterdam van bijvoorbeeld 20 kunstwerken € 400,-.

Maar nogmaals, het eenmaal per jaar wisselen van kunstwerken is volledig kosteloos.