Free Art Service werkt voor bedrijven en instellingen die met beeldende kunst een positieve waarde willen toevoegen aan hun onderneming en activiteiten.

We stemmen de wensen van onze opdrachtgevers af op de beste mogelijkheden en zorgen er zo voor dat bedrijven de uitstraling krijgen die bij hen past. En dat de medewerkers de stimulans ervaren die kunst hen kan geven.

Free Art Service vertegenwoordigt circa 300 gescreende beeldend kunstenaars. Wij weten exact wat deze kunstenaars creëren en staan in voor hun kwaliteit.

serie-negen-nr1-1.jpg

Onze missie

Free Art Service wil originele kunst bij bedrijven exposeren en deze bedrijven daardoor een passende uitstraling geven en hun medewerkers een stimulerende werkomgeving bieden, zonder dat maandelijkse huur verschuldigd is. Bedrijven die kunst bij Free Art Service huren, kopen op elk gewenst moment gedurende de huurperiode of aansluitend op de huurperiode, een of meer gehuurde kunstwerken om cadeau te doen of om een eigen kunstcollectie op te bouwen.

Meer over Free Art Service

Free Art Service maakt deel uit van Free Art Service B.V., statutair gevestigd in Huizen op adres Stukkenlaan 5a, 1272 NW, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75018543. Free Art Service bezorgt en wisselt de kunstwerken met een eigen bezorgdienst vanuit het voor de Benelux centraal gelegen depot in Raamsdonksveer op adres Oeverkruid 13.

Naast Free Art Service maken Full Art Service, Easy Art Lease en Art Vision Service deel uit van de vennootschap. Full Art Service biedt u full service kunsthuur, voor het geval dat u toch liever kunst huurt dan koopt. Easy Art Lease biedt u gespreide betaling van enkele kunstwerken of een hele kunstcollectie en Art Vision Service biedt u huur van ingelijste en door de kunstenaars gesigneerde en genummerde kunst vanaf € 3,90 per werk per maand en koop vanaf € 5,90 per werk per maand, waarbij het werk na 5 jaar uw eigendom is.

Easy Art Lease biedt u gelegenheid om kunstwerken met gespreide betaling te kopen. Daarbij is volledige service inbegrepen. De service houdt naast het bezorgen van de kunstwerken, onder meer het ophangen en plaatsen van de kunstwerken in.

Art Vision Service biedt u ingelijste en door de kunstenaars gesigneerde en genummerde kunstwerken te huur vanaf enkele euro’s per kunstwerk per maand en te koop vanaf € 5,90 per kunstwerk per maand, waarbij het kunstwerk na 5 jaar uw eigendom is.

Met acht medewerkers staan we klaar om u snel, bekwaam en doelmatig te helpen met al uw wensen die betrekking hebben op beeldende kunst.

U kunt bij ons terecht met vragen over kunst op de werkvloer, tijdelijke tentoonstellingen, veilingen, kunst in opdracht, kunst als relatiegeschenk of bijvoorbeeld een monumentaal kunstwerk bij de ingang van uw pand, kunst in oplage en uiteraard over het huren van kunstwerken die jaarlijks kosteloos worden gewisseld.
Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0162 783 000 en 24/7 per e-mail info@freeartservice.nl.

Privacy verklaring
Om onze dienstverlening mogelijk te maken, bewaren wij gegevens van onze opdrachtgevers. Dit gebeurt onder strikte voorwaarden zoals verwoord in ons privacy statement.

Algemene Voorwaarden
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die u tegelijk met de offerte en/of overeenkomst krijgt.