Free Art Service biedt geselecteerde kunstenaars een effectief en dynamisch expositie- en verkoopplatform bij bedrijven en instellingen waarbij Free Art Service uw werken bij de bedrijven en instellingen bezorgt, wisselt en als dat gewenst wordt, ook plaatst en ophangt. Ook het factureren en incasseren doet Free Art Service voor u.

Is uw kunst geschikt voor plaatsing in bedrijfspanden?

Ervaring leert dat bedrijven en instellingen bijna altijd specifieke wensen hebben met betrekking tot de kunst die zij in hun panden willen hebben. Het is de taak van Free Art Service om vraag en aanbod goed op elkaar af stemmen.

01-dissension-100-x100-cm

De art consultants van Free Art Service kennen de vraag vanuit het bedrijfsleven. Zij leggen en onderhouden de contacten met de bedrijven en instellingen waaraan Free Art Service kunst verhuurt. En zij bepalen ook welke kunst van welke kunstenaars wordt ingenomen om aan de specifieke vragen te voldoen. De kwaliteit van de kunstwerken weegt daarbij zwaar. Onder meer de gebruikte materialen worden beoordeeld, de professionaliteit (waaronder de toegepaste technieken) en de originaliteit van het werk.

Wilt u ook vertegenwoordigd worden door Free Art Service?

Stuur dan een mailtje naar info@freeartservice.nl met foto’s van recent werk of verwijs naar uw website. Als uw werk geschikt wordt geacht, krijgt u uitgebreide informatie en een uitnodiging voor inname.